Voeg kleur aan je hardlooprondje toe!

Kleurrijke Spectrum designs van Injinji

Maak van elke run een waar kunstwerk met de nieuwe, gedurfde Spectrum designs van de Run Lightweight No-Show teensokken van Injinji. Deze teensokken, verkrijgbaar in een dames- en een herenvariant, brengen je hardlooprondje tot leven. De kleurrijke sokken zijn de ideale combinatie van functionele eigenschappen en leuke, opvallende prints. Maar, wat is er nou zo speciaal aan deze sokken? Hieronder leggen we het uit!

Voordelen van teensokken
Het unieke design met vijf tenen en het naadloze, anatomisch gevormde ontwerp zorgen voor minder wrijving. Dankzij de combinatie met een superieure mix van lichte en vochtregulerende materialen blijven de voeten droog, koel en vrij van blaren. Door het unieke design kunnen de tenen op een natuurlijke manier gespreid worden, wat zorgt voor een betere voetbalans en minder kans op overbelasting en blessures. Injinji sokken zijn ontworpen om een maximaal draagcomfort te bieden en voelen zó comfortabel dat je vergeet dat je sokken draagt. Precies hoe het hoort te zijn!

De Run Lightweight No-Show is dé bestseller uit de Run collectie van Injinji. Dit model is geschikt voor iedere run op elke ondergrond en zit bomvol features. De zachte, duurzame en naadloze constructie zorgt voor een prettige pasvorm, terwijl de mesh bovenkant en COOLMAX® vezels de voeten droog en koel houden. Een band onder de voetboog zorgt voor extra steun en stabiliteit. Deze no-show sok komt tot onder de enkel, waarbij een lipje bij de hiel schuren tegengaat en voorkomt dat de sok in de schoen zakt. Het damesmodel, Women’s Run Lightweight No-Show, is van hiel tot teen aangepast aan de anatomie van de vrouwenvoet.

Spectrum design
In de collectie voor komende zomer breidt Injinji het assortiment basiskleuren uit met spectaculaire designs die kleur geven aan je runs. De Spectrum Run serie bestaat uit zes verschillende prints, drie voor dames en drie voor heren. Of je nu kiest voor het Deep Sea motief met vissen of het Pina ananas patroon, voor iedere loper is er een cool design.

Wil jij kleur aan je hardlooprondje toevoegen? Ga op pad met de Spectrum Run serie van Injinji!