Toegewijd aan de gezondheid en performance van voeten

Alles over Injinji

Op het eerste gezicht is Injinji een bedrijf in teensokken, gevestigd in Californië, dat volledig is toegewijd aan de gezondheid en de performance van voeten. Maar, dat is niet alles... Bij Injinji zijn ze vernieuwers, avonturiers en houden ze van actief bezig zijn, maar het meest belangrijke is dat ze gepassioneerd zijn om de reis door het leven zo comfortabel mogelijk te maken. Het gepatenteerde design met vijf tenen verhoogt de vrijheid en natuurlijke functie van je voeten in elke schoen. Hierdoor hoef je je niet druk te maken over je voeten en kun je optimaal genieten van je volgende avontuur. Waar je ook gaat, er is een Injinji teensok om je reis zo comfortabel mogelijk te maken!

Het begon met een idee…
Een naadloze sok met vijf losse tenen, die wrijving helpt te voorkomen. Vrijheid en natuurlijke bewegingen van je tenen in je schoenen. Een sportieve ervaring die je voeten blij maakt. Dit was de droom van de oprichters van Injinji…

1999 – Ontdekt door de oceaan
Injinji is geboren! Met niet meer dan een idee, een plan, zetten een aantal gepassioneerde dromers alles op alles om de manier waarop mensen over hardloopsokken denken te veranderen.

2004 – Naar de tekentafel
Het patent van het merk komt tot leven door de erkenning voor de behoefte aan een anatomisch gevormde, sportieve sok, die als een tweede huid functioneert.

2008 – Tijd om te verhuizen
De groei en het succes van Injinji betekent dat het merk meer ruimte nodig heeft. Daarom verruilt Injinji haar locatie aan het strand voor de glooiende terreinen en trails in Sorrento Valley.

2013 – Update voor de productie
Nieuwe toevoegingen aan de Injinji productielijn, in de vorm van de Run en Trail collecties, zorgen voor grote resultaten. Met een verbetering van de breitechnologie en de introductie van CoolMax Xtralife voegt Injinji extra duurzaamheid en performance aan de groeiende familie toe.

Tegenwoordig
Het leven is goed bij Injinji. De productielijn omvat een brede collectie sokken voor uiteenlopende sporten en levensstijlen, van hardlopen tot fietsen, van de sportschool tot het dagelijks leven. Als de meest gedragen sok tijdens de Western States 100-Mile Endurance Run van 2014, is Injinji trots en gemotiveerd om haar gedachtegoed voort te zetten.