Ontdek de nieuwe Ultra Run Mini-Crew

Ideaal voor het hardlopen

Injinji heeft weer gloednieuwe teensokken in het assortiment erbij gekregen. Maak kennis met de Ultra Run Mini-Crew, verkrijgbaar in zowel unisex als dames specifieke maten. De Injinji sokken uit de Ultra Run serie waren al verkrijgbaar in No show en Crew. Maar nu heeft Injinji eindelijk besloten om de Mini-Crew aan de Ultra Run serie toe te voegen!

De Ultra Run serie van Injinji heeft een dempende laag badstof over de gehele lengte van de voet, inclusief de tenen, om de schokimpact te verminderen. Lineaire gebreide lijnen onder de voet bieden extra ondersteuning van de voetboog en een strakkere pasvorm om wrijving te voorkomen. De Ultra Run Serie geeft lichte compressie en de mesh panels zorgen voor extra ventilatie en een ademend vermogen. De Ultra Run serie is gemaakt om comfort en ondersteuning te bieden, zelfs na vele kilometers dragen. Het is de sok voor zware hardloopsessies en ideaal voor lopers die meer demping zoeken.

Tot op heden was de Ultra Run serie in slechts twee lengtes verkrijgbaar: No Show en Crew. Het doel van Injinji is om de beschikbare opties voor dit segment uit te breiden, met name voor diegene die de voorkeur geven aan de lengte van de Mini-Crew. Deze sok helpt je om je enkels te beschermen, voorkomt vuil in je sokken en heeft een goede pasvorm. Met de Mini-Crew hoef je je tijdens het sporten geen zorgen te maken om sokken die naar beneden glijden.

Als je graag meer demping hebt én je enkels goed wilt beschermen, zoek dan niet verder, want dan is Ultra Run Mini-Crew van Injinji de perfecte sok voor jou!