Wandelen in de Benelux met Injinji en komoot

Op:


Samen met komoot hebben we een mooie collectie met diverse wandelingen in de Benelux samengesteld.

Wandelen kun je echt altijd en overal doen, gewoon je wandelschoenen aantrekken en gaan! Of je nu dagelijks een rondje door je eigen buurt maakt of in de weekenden de natuur intrekt, wandelen is goed voor lichaam én geest. Samen met komoot heeft Injinji een mooie collectie samengesteld met negen wandelingen in de Benelux. De wandelingen lopen uiteen van 10 kilometer tussen de bergen en meren van Terhills tot een route van 23,7 kilometer rondom De Duivelsberg. Alles routes kun je hier vinden. 

Onmisbaar:
goede wandelsokken
Tijdens het wandelen wil je optimaal genieten van alles om je heen en dan wil je je natuurlijk niet druk hoeven maken om pijntjes die door je materiaal worden veroorzaakt. Het begint dus allemaal bij een goede uitrusting. Onmisbaar tijdens het wandelen zijn goede, comfortabele wandelschoenen, die je optimaal ondersteunen. Maar, met alleen schoenen ben je er nog niet! Een goede wandelschoen komt het beste tot zijn recht met een goede, functionele sok die bijdraagt aan een aangenaam voetklimaat, wrijving voorkomt en vocht afvoert. Hiervoor ben je bij Injini aan het juiste adres!

De Outdoor Midweight Mini-Crew Wool en de Outdoor Midweight Crew Wool, beide gemaakt van merino wol, zijn perfect voor wandeltochten over ruige paden, in onvoorspelbaar weer. De Midweight padding zorgt voor demping bij elke stap, ademend gebreid mesh aan de bovenkant van de voet zorgt voor extra ventilatie en een aansluitend boord houdt stof en vuil buiten. Naast deze modellen heeft Injinji nog meer wandelsokken in de collectie. Hier kun je de volledige collectie vinden. 

Welke wandeling uit de collectie van komoot ga jij maken? 

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december