Welke sokhoogte van Injinji past het beste bij mij?

Op:

We leggen je de verschillen uit tussen de diverse sokhoogtes van Injinji. 

Bij Injinji zijn we altijd op zoek naar nieuwe manieren om prestaties te optimaliseren en de reis door het leven comfortabeler te maken. Een van de manieren waarop we dit doen, is door onze producten in diverse varianten aan te bieden, waaronder in verschillende hoogtes. Van Hidden tot Over the Calf, er is een Injinji sok voor elke gelegenheid en elke schoen!

Weet je niet zeker welke sokhoogte het beste past bij wat je nodig hebt of het meest comfortabel vindt? We hebben een overzicht gemaakt van onze beschikbare hoogtes en de bijbehorende voordelen, op volgorde van hoogte en beschermingsniveau.

Hidden
Onze Hidden modellen vallen laag op de bovenkant van je voet, waardoor ze ideaal zijn voor in laag uitgesneden schoenen. Een silicone grip aan de binnenkant van de hiel voorkomt dat de sok in de schoen zakt. De Hidden sokken zijn ideaal voor dagelijks gebruik en sportieve activiteiten.

No-Show
De No-Show sokken vallen net onder het enkelbot en volgen de contouren van sportschoenen. Een heel tab aan de achterkant van de sok gaat wrijving tussen de hiel en de schoen tegen. Onze No-Show sokken zijn perfect voor iedereen die een minimale look met extra bescherming wil.

Mini-Crew
De Injinji Mini-Crew sokken bedekken de enkel volledig en bieden zo tijdens het wandelen en hardlopen optimale bescherming tegen vuil. Met deze sokhoogte laat je net wat meer sok zien. De Mini-Crew sokken zijn perfect voor avonturen in modder, zand en gravel.

Crew
Onze Crew sokken komen tot halverwege de kuit en bieden nog meer bescherming. Deze hoogte is gemaakt voor dagenlange avonturen op gevarieerd terrein en houdt vuil buiten. Kies een kleur of patroon en laat jouw stijl duidelijk zien met onze Crew sokken.

Over the Calf
De Over the Calf sokken van Injinji komen tot net onder de knie en bieden volledige bescherming van het been. De Ultra Compression OTC biedt geleidelijke compressie om de bloedsomloop en doorbloeding te bevorderen en vermoeidheid te verminderen.

Welke sokhoogte je ook kiest, ze bieden allemaal de vertrouwde Injinji voordelen: het tegengaan van blaren, optimale vochtregulatie en het volledig gebruiken van de voet. Voor welke Injinji sokken ga jij?

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december