Ontdek de nieuwe Injinji Outdoor Collectie met premium Merino wol

Op:


Ideaal voor al jouw buitenactiviteiten

Optimaal comfort tijdens diverse buitenactiviteiten? Het kan met Injinji! Ontdek mooie en nieuwe plekken met de Injinji Outdoor teensokken, gemaakt van premium merino wol. Of je nu een ommetje met de hond maakt, een wandeling door het bos of gaat backpacken op vakantie, deze sokken geven je het vertrouwen dat je nodig hebt. Verkrijgbaar in Outdoor Midweight Mini-Crew en Outdoor Midweight Crew.

Outdoor Midweight (Mini) Crew teensokken van Injinji 

Ben jij op zoek naar het hoogst haalbare op het gebied van comfort en performance? Dan zijn de Outdoor Midweight (Mini) Crew van Injinji ideaal! Deze teensokken, met premium merino wol, absorberen schokken perfect, bieden stabiliteit en optimaal comfort tijdens uiteenlopende outdoor activiteiten. De sokken verkleinen de kans op blaren en dankzij de natuurlijke eigenschappen van het wol zijn ze perfect voor alle weersomstandigheden. De Outdoor Midweight (Mini) Crew sokken zijn ook geschikt voor alledaags gebruik. 

Premium merino wol 

Van schapen tot sokken, de herfst/winter '22-collectie is gecentreerd rond milieuvriendelijke premium merino wol vezels. De natuurlijke vezel van merino wol is zowel hernieuwbaar als biologisch afbreekbaar en toch ongelooflijk duurzaam. De nieuwe outdoor collectie is gemaakt van premium merino wol die gecertificeerd is zonder mulesing een daardoor diervriendelijk wordt bestempeld. Injinji sokken gemaakt van merino wol geven een hoge mate van comfort en voegen een ander prestatieniveau toe voor gebruikers tijdens activiteiten, zoals wandelen en backpacken, door vuil en water af te weren, nare geurtjes af te stoten, vocht af te voeren en UV-stralen te blokkeren. 

Voordelen van teensokken 

Het unieke design met vijf tenen en het naadloze, anatomisch gevormde ontwerp zorgen voor minder wrijving. Dankzij de combinatie met een superieure mix van lichte en vochtregulerende materialen blijven de voeten droog, koel en vrij van blaren. Door het unieke design kunnen de tenen op een natuurlijke manier gespreid worden, wat zorgt voor een betere voetbalans en minder kans op overbelasting en blessures. Injinji sokken zijn ontworpen om een maximaal draagcomfort te bieden en voelen zó comfortabel dat je vergeet dat je sokken draagt. 

De Injinji Outdoor Midweight (Mini) Crew teensokken zijn de perfecte aanvulling op je volgende hiking of backpack avontuur! Nog niet helemaal overtuigd? Bekijk dan alle voordelen van Injinji teensokken

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december