Waarom je teensokken zou moeten dragen

Op:

Teensokken. Raar, toch? De eerste reactie op teensokken is meestal verbazingwekkend. Je ziet ze namelijk niet dagelijks voorbijkomen. Misschien heb je je hele leven normale sokken gedragen en aarzel je nu om teensokken te proberen, of misschien heb je nog nooit de kans gehad?

Injinji teensokken zijn anders dan traditionele sokken, voorzien van vijf aparte tenen. Veel mensen vragen zich af waarom teensokken beter zijn dan ‘gewone’ sokken. Het antwoord hierop is verrassend simpel…

Het naadloze, anatomische ontwerp van Injinji sokken biedt namelijk een bijzondere combinatie van stijl en performance en zitten daarom comfortabel bij elke activiteit. De voetboog wordt perfect ondersteund, terwijl de tenen zich vrij kunnen bewegen. De superieure mix van lichte en vochtregulerende materialen bieden een goede vochtregulatie, waardoor de voeten droog, koel en vrij van blaren blijven. De veelzijdige Injinji sokken zijn ontworpen om een maximaal draagcomfort te bieden en voelen wel zó comfortabel, dat je vergeet dat je sokken draagt. En zo hoort het ook te zijn!

Elke Injinji teensok wordt gemaakt met een van de volgende materialen: Coolmax, NüWool™ of upcycled milieuvriendelijk katoen. De meeste teensokken zijn gemaakt van Coolmax. Dit materiaal verplaatst zweet van je voet naar de buitenste laag van de sok en houdt zo je voeten droog. Dit resulteert in een comfortabeler gevoel tijdens elke sport of training. Daarna volgt het materiaal NüWool™. Door het gebruik van NüWool wordt de temperatuur perfect gereguleerd, verminderen de sokken nare geuren en bieden ze comfort zonder te jeuken. Hierdoor zijn deze teensokken perfect voor alle seizoenen! Ten slotte is de dagelijkse serie van Injinji gemaakt van upcycled milieuvriendelijk katoen.

Afgezien van het feit dat je je geweldig voelt, zien de Injinji teensokken er ook nog eens leuk uit! De collectie bestaat uit een breed scala aan kleuren en patronen, waardoor er genoeg keuze is voor iedereen.

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december